Den 9 mars 2018 kom DuckCharmers tredie kull med 5 flotte valper til verden og Kylie gjorde en super jobb. 3 tipser og 2 hanner. Nina og Johannes, Kylie´s matmor/far, var hos oss og med til fødselen. De var en stor hjelp noe som var nødvendig idet DuckCharmers fjerde kull kom til verden dagen etter.

Nina og Johannes ble et par dager og etter det var Odd og jeg alene med to kull og 12 valper. Kylie var en super mor og meget snart fikk hun en liten valp inn til seg av Valborg, da Valborg som hadde fått keisersnitt ikke hadde så mye melk, og lille gutt Jako tok ikke nok på. Dette tok hun på strak labb og blev mor til 6 uten noe problem.

Gjennom 8 uker var Kylie en super mor, passet godt på de, ga de mye melk og var utrolig lett å ha i huset. Valpene var skjønne og rundt 4 uker satte vi alle sammen og de fikk nye “søstre” å leke med.

De 8 uker gikk utrolig fort og det var en hektisk tid i huset.

Jentene: DuckCharmers Captivating Blaze (ut på fôr), DuckCharmers Captivating Primrose, DuckCharmers Captivating Melody.

Guttene: DuckCharmers Captivating Finnick, DuckCharmers Captivatin Egon