Helga den 19-21 Oktober hadde vi DuckCharmers 3dje Kenneltreff. Denne gang holdt vi det ute på Lista Flypark hvor vi både kunne bo og være hele helga. Det var om primitivt – ypperlig til å ha et Kenneltreff. Vi hadde eget kjøkken og alt mat sto vi selv for, noe som var helt fantastisk.

I al var vi 20 store og små som deltok – folk kom fra Gjøvik, Odda, Stavanger, Danmark, Sørlandet og fra Østlandet. Helt utrolig så herlig at så mange ville komme og være sammen over helga.

Det var herlig å se valpene og de voksne hunder igjen og det gikk ut over all forventning. Vi fikk kost oss, gått spor, tur, trent litt jakt og ikke minst hadde vi noe gøye konkurranser – som jammen om ikke Kennelmutter her gikk hen og vant sammen med Foxy :).

Her er noe blider fra helga og vi gleder oss allerede til neste år.