Siden vi flyttet til Helvik i vårt nye hus (2år siden) har vi funnet mange nye trenings områder hvor vi kan trene jakttrening med hundene. Vi prøver alltid spørre eier om vi får lov å trene på de sine jorder, områder mm. Og så langt har vi fått ja fra alle.

Her for noe uken siden undersøkte vi et par nye områder og de var helt fantastiske til vårt formål, og endnu bedre ingen andre går “tur” der. Hundene elsker å komme til nye områder, undersøke og utforske.

Disse områder var ypperlige med en vollgrav/dike, skog og lyngkratt så vi kan lage både søk, markeringer og dirigeringer. Så vi er utrolig glade for å ha funnet disse områder og ikke minst vi har fått lov.

I denne uke undersøkte vi så et område ikke langt fra hvor vi bor (5min) og fant et lite, idyllisk tjern i gang avstand fra veien, noe som vil gjøre det lettere å trene en hund av ganga. Igjen så spurte vi grunneier og det var ikke noe problem. Han sa enda at der pleide å være ender der oppe på tjødna og vi måtte bare jakte på de om di hadde lyst! Wow hvor heldig går det an å bli?

Vi gleder oss utrolig mye til å utforske og se hvordan vi kan legge treninger i disse nye områder.