I 2018 har Foxy og jeg gått 3 Tolling Jaktprøver i Norge.

Den første var på Toller Festivalen på Finnskogen i Juni. Her var Foxy i overkanten heit, satt ikke helt stille (selv om hun ikke knalla helt) og hun var heller ikke musestille. Så selv om hun løste alle oppgavene helt utrolig flott så ble det en null. Hvilket er helt ok med tanke på den uro hun hadde. Vi stilte ikke på utstilling dagen etter, da Foxy var ganske naken og hadde ikke noe å gjøre i en utstillingsring.

Den andre far I Hedmark i August på Norges første officielle Tolling Jaktprøve. Her var hun mye bedre og dag 1 gikk hun jammen hen og fikk en 1 pr. i begynner klasse. Noe som var helt utrolig flott! dag to (det var en dobbelt prøve) var Foxy igjen ganske heit og litt lyd og uro i munnen betydde hun fikk en 3 pr.

Alt i alt er jeg super fornøyd med Foxy, spesielt med tanke på vi vet hva vi har med å gjøre og i en alder av 6 år er det begrenset hvor mye vi kan rette opp i ting som vi har trent feil fra begynnelsen av.

Vi to har nådd mye lengre enn jeg trodde og jeg hadde aldri trodd vil skulle ha en 3pr på retriever prøve (BK) og en 1pr og en 2pr på TJP begynner. Min skjønne Foxy som elsker å jobbe