Vi har hatt en herlig helg – først tok vi turen fra Vanse til Odda og besøkte Kari, Knut, barna og ikke minst Egon fra vårt Captivating kull.

Det var en herlig lørdag med mye latter, en god tur, 3 hunder som slappet av og koste seg sammen. Og ikke minst lekker mat som Knut stod for! smiley

Søndag morgen våknet vi til et snøkaos hvor regnet som var lovd hadde kommet i fast form… Ikke akkurat gøy å kjøre fra Odda til Etne med null sikt og glatte veier. Men vi kom godt frem og etter en lang ventetid var det endelig tid å gå i ringen med Honey.

Der var 9 tollere påmeldt (8 tipser og 1 hanhund) og Honey var alene i Brukshundklassen. HUn løp og stod fint lille Honning og blev belønt med Excellent og CK. Etter var det Foxy og to andre Championtisper som skulle dyste. Alle fikk Excellent og jammen om Foxy ikke vant klassen med CK. Det var gøy å være i ringen med jentene igjen, men kjenner dette er noe vi må trene mere på.

I kampen om beste tispe blev Foxy nr to og Honey nr 4. Honey fikk Reserve Certet og vi er utrolig fornøyde med resultatet på jentene våre smiley